Hopeavesi
Hopeavesi on Oy Carno Impex Ltd:n valmistama kolloidia hopeaa ja hopea-ioneja sisältävä kotimainen valmiste ulkoiseen käyttöön. Hopeaveden hopea- ja hopea-ionipitoisuutta tutkitaan  Kuopion Yliopiston kemian laitoksella.

Ainesosat:
(100ml)
Tislattu vesi 99,997%
Kolloidinen hopea 0,003%
pitoisuus 30 ppm

Kolloidin hopean käyttö
Vain ulkoiseen käyttöön. 

Hopeaveden turvallisuus
Käytännössä hopea-allergiaa ei ole voitu osoittaa (ns. koruhopea-allergiat ovat koruissa käytetyn hopean epäpuhtauksista aiheutuvia). Hopeaveden hopea on todettu ihmiselle vaarattomaksi puhtaana kolloidina metallina ja hopeaioneina. Sitä ei saa sotkea sen sijaan haitallisiin hopean suoloihin. 

Kuinka hopea sitten toimii
Ympäristöön hopeaa vapautuu erilaisista teollisuuden lähteistä. Ihminen voi altistua hopealle tai hopeayhdisteille suun tai ihon kautta sekä hengittämällä. Lisäksi saamme hopeaa ravinnostamme. Hopeapitoisuudet ravintoketjussamme vaihtelevat: jauhot 0,3 ppm, leseet jopa 1 ppm, maito 25...50 ppb, liha 40 ppb ja kalassa saattaa hopeaa olla jopa 10 ppm! Olisikohan tässä vielä yksi syy kalan tärkeään asemaan ravinnossamme (japanilaiset syövät kalaa paljon ja he elävät maailmassa keskimäärin pisimpään). Olemme siis jossakin määrin koko ajan kosketuksissa hopean kanssa. Emme valitettavasti tiedä tarkkaan kuinka hopean saantimme on kehittynyt historian kulussa, mutta eräät tutkijat kyseenalaistavat riittävän hopean saantimme. Verrata voisi vaikkapa seleeniin, joka köyhtyi maaperästämme siinä määrin, että nykyisin sen saanti on turvataan keinotekoisesti ravintoketjumme kautta.

Hopeaa löytyy ihmisen kudoksista, mutta sen funktiota ei tarkkaan tiedetä. Ihmisessä on keskimäärin hopeaa n. 9 mg ( 50 -vuotias) ja se on sitoutuneena mm. ihoon, maksaan, hiuksiin, luihin ja pehmytkudoksiin. Veressä hopeaa on n. 3 ppb, luissa 10...40 ppb ja pehmytkudoksissa 10...250 ppb.


Annostus
Käytettävä ulkoisesti

Tarkemmat tutkimustulokset tuotteistamme luettavissa viereisestä linkistä Hopeaveden tutkimustulokset
 
Käyttökohteita

Vain ulkoiseen käyttöön.


HUOM!
Säilytä hopeavesi huoneenlämmössä ja valolta suojattuna! Älä koskaan säilytä kolloidia hopeaa muovipullossa! (Kolloidia hopeaa ei ole rekisteröity lääkkeeksi.)

Hopean käyttö ennen ja nyt
Lue lisää kattavaa tietoa hopeavedestä täältä
Powered by Smart Kotisivutyökalu